Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a transmis luni lui Dacian Cioloş, candidatul Alianței 2020 PLUS USR la europarlamentare, să se abțină de la critici la adresa şefului statului Klaus Iohannis, susținând că orice astfel de “atac” ajută PSD și ALDE.

“Îi sfătuiesc pe toţi aceea care vor să contribuie la îndepărtarea de la putere a acestui grup infracţional organizat sa se mobilizeze să facă această campanie pentru referendum şi le spun că orice atac împotriva preşedintelui Iohannis şi a PNL, în condiţiile în care suntem angajaţi într-o bătălie extrem de dură cu PSD-ul lui Dragnea şi cu PSD-ul lui Tăriceanu, face bine PSD şi ALDE”, a afirmat Orban după şedinţa Biroului Executiv a PNL.

Cioloş l-a criticat pe șeful statului duminică, în timpul unui miting al Alianţei 2020 USR-PLUS susţinut la Timişoara, arătând că “un Parlament rău intenţionat şi un preşedinte fără soluţii pun statul într-un echilibru precar, care foloseşte electoral ambelor părţi”.

Cioloș îl atacă pe Iohannis: Un Parlament rău intenţionat şi un preşedinte fără soluţii pun statul într-un echilibru precar
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version