Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, idupă ce a votat la turul 2 al prezidențialelor, că nu are emoții pentru rezultat.
 
 
”Oamenii își exercită voința, deci întotdeauna sunt emoții. Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privința scorului și sper să fie un scor cât mai categoric”, a spus premierul.
 

Orban a venit fără soție la urne, la fel ca la primul tur. Însă a fost matinal, votând la ora 8.00, în comuna Voluntari, jud. Ilfov, unde locuiește.

Întrebat despre prezența la urne în diaspora, unde au votat peste 50% dintre romîni în primele două zile din cele trei dedicate scrutinului, Orban s-a arătat mulțumit:

 
„Spectaculos. Îi felicit, mă bucur enorm că există o prezență atât de mare la vot și îmi dă speranțe, pentru că exprimarea dreptului de vot de către românii care sunt în diaspora, care și-au căutat norocul în altă parte, îmi arată un interes major pentru soarta țării și îmi arată că există o dorință mare de întoarcere în România din partea multor români care sunt în diaspora”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version