Niciun cuvânt despre nemulțumirile liberalilor dacă va fi pus Crin Antonescu pe lista europarlamentarelor!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a prezentat rezultatele sondajului de opinie comandat de liberali privind intenția de vot a românilor la alegeri, iar rezultatele arată că peste trei sferturi dintre români consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită sub guvernarea PSD-ALDE.

Totodată, PSD condus de Liviu Dragnea ar obține 30,2% dacă s-ar organiza acum alegeri, în timp ce PNL s-ar situa la 27%.

”27% are PNL, la 30% e PSD, ceea ce e un scor catastrofal pentru ei. Gândiţi-vă că în sondajele din ianuarie-februarie 2017 PSD ajunsese la un scor de 54-55%. PNL era după pierderea alegerilor pe 16-17%. PSD era cunoscut că are cel mai puternic nucleu dur. De data asta segmentul dus a PSD s-a redus”, a declarat Ludovic Orban duminică seară, într-o intervenție telefonică la B1TV.

În sondajul liberalilor, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu și-ar fi dublat procentele față de alegerile parlamentare din decembrie 2016, iar partidul condus de Dacian Cioloș, PLUS, este cotat la jumătatea scorului USR, după partidul lui Victor Ponta și la egalitate cu UDMR.

Iată clasamentul: ALDE – 11,55%, USR – 10,2%, Pro România – 5,5%, PLUS – 5%, UDMR – 5% și PMP – 4,2%.

Sondajul a fost prezentat duminică seară liderilor PNL de către președintele Ludovic Orban, într-o ședință la partid.

Potrivit sondajului, 76,5% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este una greșită și doar 17,3% cred că direcția este una bună.

În ceea ce privește situația gospodăriei, 24,2% dintre cei intervievați spun că este mult mai rea decât anul trecut, iar 48,2% declară că este la fel, fără nicio îmbunătățire.

Sondajul a fost realizat față-n față pe 26.000 de subiecți și are o marjă de eroare de 0,9%.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version