Reprezentanții Partidului Național Liberal anunță, luni, că solicită demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Motivul este unul spectaculos. Cei de la PNL o acuză pe Carmen Dan că și-a dat acordul ca Regimentul de Gardă și Cavaleria Jandarmeriei Române să se deplaseze la Alba Iulia pentru a da onorul liderilor social-democrați.

Reprezentanții PNL consideră că acest lucru arată că “doamna ministru este doar o altă sluga umilă a tătucului de la Teleorman, care murdăreşte imaginea acestui minister şi îl subordonează politic. Spre cinstea lor, cei de la Ministerul Apărării au refuzat să implice unitatea de elită într-o acţiune reuşită, dedicată Unirii şi Centenarului, confiscată de discursurile parlamentarilor PSD”.

Cei de la PNL o acuză pe Carmen Dan că a acționat la solicitarea deputatului Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba, și îi transmit ministrului de Interne “să anunțe de urgență cine cine a plătit cheltuielile de deplasare ale Regimentului de Gardă şi cine a decis protocolul acestei manifestări confiscat de “ciuma roşie”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version