Acuzat de mai mulţi colaboratori că nu iese pe interval pentru a face public tot ceea ce ştie, fostul premier Victor Ponta a început, în sfârşit, să-şi dea drumul la gură.

ponta sediu psd

Nu a făcut-o în mod direct ci prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, însă Ponta îi aduce acuze grave preşedintelui Klaus Iohannis.

“Liviu Dragnea are dreptate – chiar aşa a fost cu adevărat! La fel de adevărat este faptul că şi dosarul meu penal (pentru activitatea de avocat din 2007-2008!!!) a fost făcut tot în Biroul Preşedintelui României – SINGURA diferenţă e că nu era Băsescu ci Iohannis – restul identic/ Când? – imediat (o zi sau două) după ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI! Când Băsescu sau Iohannis vorbesc despre “lupta anticorupţie” şi “independenţa justiţiei” la asta se referă – nu au nicio treabă şi niciun respect pentru judecători şi legi! Dar până la urmă se va face “Dreptate până la capăt”! Update – în cele două situaţii menţionate mai sus NU Generalul COLDEA a fost în birou la Băsescu/ Iohannis! Poate Coldea ordona (nu ştiu) dar altcineva executa (asta ştiu)!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, imediat după ce Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, s-a plâns şi el la TV că “ştiu că dosarul meu în baza căruia am fost condamnat pe nedrept a fost făcut în biroul lui Traian Băsescu”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version