Invitat luni seara la o cunoscută emisiune de televiziune, fostul premier Victor Ponta a oferit câteva informaţii extrem de importante.

Printre altele, Ponta a precizat că “prima dispută cu Liviu Dragnea a fost când am spus că trebuie să dăm guvernul Cioloş jos. Însă domnul Dragnea nu a vrut să schimbe sistemul, el a vrut să-l conducă”.

Pe de altă parte, Ponta a ţinut să transmită faptul că “eu nu l-am denunţat pe Dragnea la DNA şi nici pe nimeni altcineva. Nici măcar pe Blejnar, care mi-a făcut cel mai mare rău. Eu nu ştiu nimic ilegal de Dragnea. Am fost la Belina pe un domeniu de la stat”.

Ponta susţine că liderul PSD a dat-o în paranoia, în încercarea de a-şi salva pielea: “Are o mentalitate de mafiot. Cica a spus ceva Ponta de el ca să aibă linişte penală. Păi băi Dragnea, ai făcut sau n-ai făcut ceva ilegal? Te-a reclamat OLAF. Şi ăia sunt din statul paralel? E o mizerie şi o porcărie să spui că-mi oferă mie cineva o linişte penală”.

Fostul premier acuză în termeni duri noua variantă a Codului Fiscal, despre care spune că “a fost ciuruit”, este de părere că “treaba cu Split TVA este un dezastru naţional” şi anunţă că ne aşteaptă vremuri cutremurătoare “pentru că prin ce au făcut Dragnea şi ai lui au distrus tot. Lucrurile merg foarte prost şi economic şi social. Într-un an sau un an şi jumătate cel mult vom avea o nouă criză economică. Ne întoarcem la criza din 2000 dintr-un motiv cât se poate de simplu. Cheltuim mai mult decât producem. Au distrus contractele part-time. Toată lumea va fi plătită la negru. Omului mai bine nu-i promiţi, decât să nu îi dai. Promiţi 25% şi le iei 21% prin contribuţii. Şi uite aşa oamenii rămân cu 4%. E absurd”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version