Acuzat că și-a umplut Partidul Pro România de politicieni care au trădat PSD-ul și că nu poate pune în pericol majoritatea parlamentară, fostul premier Victor Ponta a decis că este momentul să scoată la înaintare armele grele.

 

Printre altele, Ponta susține că Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, continuă să-și mențină puterea în interiorul PSD cu ajutorul unor “parlamentari împrumutați de la Băsescu. Când a văzut că prietenul lui Liviu are probleme, a decis să-l ajute să recâștige controlul. Acum poate înțelegeți de ce în mandatele lui Băsescu, întotdeauna a existat o mână nevăzută care a intervenit mereu în ajutorul lui Dragnea când acesta avea probleme cu Tel Drum sau cu alte afaceri necurate”.

Ponta îl acuză pe Dragnea că folosește o dublă măsură: “Nu ați văzut ce gândire de tip bolșevic are. Cine nu mai vrea să-i susțină prostiile sau hoțiile este considerat trădător. Dar dacă pleci din Opoziție și vii la Dragnea pentru funcții și avantaje, ești considerat patriot”.

Fostul premier susține că “dacă ai făcut politică doar în PSD și nu ești din Teleorman, nu ai șanse de promovare. Acum conducerea PSD a fost acaparată de foști membri PD și PRM, iar cei care au fost la PMP vin tare din urmă”.

Ponta dezvăluie și motivul pentru care Dragnea încă se află la putere: “Cumpără ca la piață oameni fără coloană vertebrală și îi plătește cu bani și funcții publice. Aplică în toată România Sistemul Clientelar cu care a stăpânit Teleormanul timp de 22 de ani. Oameni care să se vândă găsește la orice pas, mai ales în politică. Dar el nu înțelege că acest transfer în masă de la PMP nu-l ajută decât în bătălia cu psd-iștii din partid”.

În final, fostul premier se laudă că “în Pro România vrem să îi strângem pe toți cei care nu se lasă cumpărați sau intimidați. Până la urmă vom câștiga și această bătălie”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version