Victor Ponta “uită” că a demisionat din funcția de premier în noiembrie 2015 la presiunea străzii, după catastrofa din clubul Colectiv, și dă vina acum pentru incendiul de la Bamboo pe președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia și a numit Guvernul tehnocrat, care la rândul său a prorogat în vara trecută termenul până la care posesorii construcţiilor şi amenajărilor ce funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest document. 

raed arafat si ponta 8

Evident, Ponta nu își pune problema că șeful DSU, instituția care are în subordine inspectorii ISU, este același Raed Arafat numit în timpul guvernării PSD și rămas în funcție în Guvernul Cioloș, precum și în Guvernul Grindeanu.

Arafat susține, ca de obicei, că “situația este sub control” nu explică de ce subalternii săi nu au închis clubul Bamboo deși i-au amendat pe patroni pentru nereguli constatate la instalația electrică în anul 2015 și pentru blocarea căilor de evacuare în noiembrie 2016.

În schimb, Ponta îl ironizează pe șeful statului pe Facebook:

“Dl Iohannis si “Propaganda” o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa “moara oameni”? Mai incearca o data ….

Asta ca sa vina iar Guvernul “Lui” tehnocrat – cel care a dat Hotararea de Guvern (de prorogare a termenului amintri – n.r.)”

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version