Ca de obicei, cei mai mulți dintre români au uitat de năpasta adusă de Partidul Social Democrat asupra țării noastre și au început să rumege pe nerăsuflate povestea de amor dintre Liviu Dragnea, președintele PSD, și Irina Tănase, iubita sa cu 30 de ani mai tânără.

Irina Tanase si Liviu Dragnea (sursa foto stirimondene.eu)

Iar fostul premier Victor Ponta a taxat rapid momentul și l-a acuzat pe fostul său prieten, devenit între timp mare rival politic, că “și-a scos iubita la înaintare pentru a acoperi nereușitele ultimelor guverne”.

Extrem de virulent pe Facebook, Ponta a transmis următorul mesaj: “Acum trebuie să ne întoarcem la viața și problemele adevărate ale oamenilor, pentru că incompetența și minciunile din actul de guvernare nu pot să fie acoperite indiferent câtă propagandă faci la televizor, câte Congrese staliniste organizezi și câte povești sordide cu sexagenari îndrăgostiți de adolescente răspândești în presă!

Problema economică din ce în ce mai acută este dublată de creșterile catastrofale de cheltuieli bugetare (în 2017 minus 5 miliarde euro – în 2018 deja mai rău), de miliardele de euro pierdute prin importurile suplimentare (în 2017 13 miliarde de euro diferență – în 2018 deja mai rău), anihilarea investițiilor publice, absorbție de fonduri europene sub 5% după 4 ani din noul exercițiu financiar, dezastrul din sănătate, haosul din sănătate …..ah – și cum ne tot organizăm să sărbătorim Centenarul până trece anul 2018 de tot!

Chiar și cei mai mari adversari recunosc faptul că Guvernele PSD “Năstase” și “Ponta” au gestionat bine țara din punct de vedere economic și social / chiar cei mai înfocați susținători ai PSD recunosc (mai timizi dar convinși) că Guvernele Dragnea 1 (Grindeanu), Dragnea 2 (Tudose) și Dragnea 3 (Dăncilă) au mers din rău în mai rău înlocuind competența și eficiența cu o obediență absurdă față de Președintele PSD și față de oamenii săi care conduc de fapt Guvernul (Darius Vâlcov și Sevil Shhaideh)!

Dincolo de critica la adresa lui Dragnea și a Grupului lui Infracțional de la Teleorman, în perioada imediat următoare, #ProRomânia va începe să construiască și să prezinte public proiecte de politici guvernamentale! Coordonatori vor fi membrii Echipei #ProRomânia care prin activitatea lor anterioară ca miniștri sau secretari de stat în “Guvernul Ponta” au experiența și capacitatea de a face acest lucru – alături de oameni din afara politicii care doresc să se implice”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version