Fostul premier Victor Ponta a atacat luni, în termeni duri, noul Cod Fiscal, dar şi modul în care anumiţi politicieni privesc acest subiect.

Printre altele, Ponta consideră că noul Cod Fiscal “reprezintă punctul culminant al Haosului Fiscal Bugetar instalat în ultima vreme. Este clar că, de la 1 ianuarie, totul se va baza pe … Dumnezeu cu mila. Iar toate acestea se întâmplă când noi suntem ocupaţi să ne uităm la războiul dintre Liviu Dragnea şi Laura Codruţa Kovesi”.

Ponta atrage atenţia că “sistemul TVA Split pentru toate firmele din România este încă în vigoare, iar noi cei de la Pro România vom solicita discutarea cât mai repede şi votarea Legii de aprobare a Ordonanţei în forma care elimină obligativitatea TVA Split (poate să rămână opţional că oricum aşa este de la 1 Octombrie şi nu s-a înscris nimeni)”.

Ponta este nemulţumit de parlamentarii de la Uniunea Salvaţi România spunând despre aceştia că “probabil au intenţii bune, dar metoda propusă este o prostie. Ei depun mii de amendamente la legea de modificare a Codului Fiscal, dar nu se gândesc că, cu cât depui mai multe amendamente şi prelungeşti discuţia la Cameră cu atât mai mult Ordonanţa rămâne în vigoare şi produce efecte de la 1 Ianuarie, aţi înţeles?”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version