Încă afectat de faptul că şi-a pierdut funcţia de premier în dauna lui Dacian Cioloş, Victor Ponta continuă să-i atace pe oamenii actualului prim-ministru.

victor-ponta-sursa-realitatea.net_

Iar noul atac se leagă tot de problema fondurilor europene absorbite şi a investiţiilor. Pentru că, având mandat pe termen redus, de un an, oamenii lui Cioloş au preferat să joace la alibi, să nu-şi complice viaţa cu proiecte complicate şi să puncteze 0 la cele două capitole.

Ponta susţine că din această cauză ne aşteaptă un an, 2017, extrem de greu şi le recomandă oamenilor lui Cioloş “să nu se mai maimuţărească degeaba pe Facebook”.

“România a trimis document oficial la Comisia Europeană cu fonduri absorbite 0. Şi în 2017 va fi tot 0. Noul guvern când a venit, acesta tehnocrat, avea totul făcut. Au zis că şterg tot şi o iau de la 0. E greu ca unul care a ascuns bani europeni într-un ONG să facă ceva. 2017 poate semăna cu 2009. Nu au competenţă viziune pe termen lung. Maimuţărelile miniştrilor de pe Facebook sunt degeaba. Tot investiţii zero sunt. Nu semnează nicio hârtie pentru că vine cineva şi îi ia pentru abuz în serviciu. Dacă în 2008 am avut criza din Statele Unite, acum nu mai e aşa. Avem cea mai mare criză după ce s-a întâmplat în Turcia. Asta influenţează negativ România. Au scăzut foarte mult încasările la buget faţă de anul trecut. ANAF se ducea la marile firme, scoteau bani din economia neagră. ANAF acum este paralizat. Fostul şef are dosar penal. Noul şef e dintr-o multinaţională şi nu se poate duce acolo. Avem 200.000 de locuri de muncă peste anul trecut graţie Codului Fiscal de anul trecut. De la negru au trecut la alb prin scăderi de taxă. Marea gaură e de la fondurile europene. Acolo e de la 5 miliarde la 0. 0 va fi şi până la finalul anului. E sigur. Anul 2016 fonduri structurale 0”, a avertizat Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version