Pentru a fi siguri că moțiunea lor împotriva lui Sorin Grindeanu va trece de Parlament, liderii PSD și ALDE au forțat mâna destinului printr-o colaborare istorică la care să se alieze UDMR.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu erau gata și să-i pupe picioarele lui Kelemen Hunor, liderul UDMR, dar în cele din urmă negocierile s-au împotmolit.

Iar pentru a brava, Dragnea și Tăriceanu se bat cu cărămida în piept că au suficiente voturi și fără să-și vândă propria țară UDMR-ului.

Însă Victor Ponta, devenit susținător al lui Grindeanu și rival cu personajele amintite, vede povestea dintr-un cu totul alt punct de vedere.

Fostul premier consideră că “Dragnea a vrut să folosească voturile UDMR pe post de glonț de argint. Dar în cele din urmă a ajuns să-și tragă singur un glonte în picior și a tras și în picioarele PSD”.

Fostul premier dă asigurări că “dacă domnul Dragnea este în stare de absolut orice pentru a-l da jos pe domnul Grindeanu, domnul Grindeanu este în stare de orice pentru a salva guvernarea PSD și unitatea PSD. Singura condiție este ca și din cealaltă parte să existe rațiune, responsabilitate și dorință de dialog”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version