Acuzat de Liviu Dragnea că s-ar afla în spatele sesizării depuse la Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă, Victor Ponta a răbufnit.

Într-o intervenţie avută la România TV, Ponta a spus despre actualul lider al Partidului Social Democrat că “nu are curaj să se bată cu Laura Codruţa Kovesi (n.r. – şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie) şi atunci se bate cu cine nu trebuie, adică cu foştii psd-işti care i-au fost cândva aproape”.

Pe de altă parte, Ponta consideră că “veriga slabă a actualei guvernări PSD este Liviu Dragnea. Stilul său de conducere este rău pentru toată lumea. Pe mine, de exemplu, nu m-a minţit nimeni în 45 de ani cât m-a minţit domnul Dragnea”.

Despre celebrul caz Belina, Ponta spune că “eu am fost audiat ca martor. Am intrat prin faţă la DNA şi am ieşit prin faţă. Pentru că nu am nimic de ascuns. Când conduceam guvernul, am aprobat trecerea de la central la Consiliul Judeţean Teleorman pentru că aşa mi s-a părut corect. Există o solicitare în acest sens cu promisiune de accesare de fonduri europene. Am aprobat trecerea de la stat la stat, de la central la local, nu de la stat la privat. Îmi închipuiam că va rămâne la Consiliul Judeţean Teleorman. Abia după aceea am aflat şi eu din presă că de fapt nu s-a accesat niciun fond european şi că lacul a fost trecut la Tel Drum”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version