Victor Ponta se disculpă că l-ar fi denunțat pe Liviu Dragnea la DNA  în dosarul Tel Drum – Belina, el susținând că este doar martor.

În stilul agresiv care l-a consacrat, Ponta l-a făcut pe Dragnea “Mincinosul Național”, imediat după ce acesta a declarat la televiziunea lui Ghiță, duminică seară, că fostul lider PSD l-a ”turnat”, alături de alții, la DNA în dosarul Tel Drum.

”Turnătorii din dosar îi ştiu. Sova, Ponta, Niţulescu. Am auzit că unii se tot alintă: <<Să-mi ceară scuze, că eu nu am spus…>>”, a declarat Dragnea.

Iată replica lui Ponta, scrisă pe pagina sa de Facebook: ”Dragnea Mincinosul Naţional tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denunţat! Dar nu poate să aducă o copie după denunţul meu că nu are bani! Aşa mincinos care să îşi bată joc de toată lumea nu am văzut!”.

Pe de altă parte, Victor Ponta susține că, din respect pentru membrii şi alegatorii PSD, acest aspect trebuie să fie lămurit definitiv:

”Îi propun public să procedăm după cum urmează: el dacă aduce o copie după denunţul (pretins) al meu în aceeaşi zi îmi dau demisia din Parlament şi nu voi mai face politică/dacă însa îi aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor (ca şi Teodorovici, Grindeanu, etc) şi nu am depus niciodată vreun denunţ penal contra lui atunci îşi dă el demisia din Parlament şi din PSD!! Simplu şi clar – hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?”.

Ponta a anunţat că va cere DNA să îi comunice claitatea pe care o are în dosarul lui Liviu Dragnea.

”PS: Eu voi face mâine cerere oficială către DNA să îmi comunice calitatea procesuală în acel dosar (denunţător sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate mâine să ceară o copie a declaraţiei mele şi să o facă publică (am înţeles că nu are bani să copieze – îi plătesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, își încheia Ponta mesajul pe Facebook.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version