“În mod special uneia dintre ele”!

Fostul ministru al Justiţiei, deputatul PNL Cătălin Predoiu, l-a acuzat miercuri pe Florin Iordache (PSD), președintele Comisiei de modificare a legilor Justiției, că prin modificare adusă Statutului magistraţilor, potrivit căreia aceștia pot fi numiți miniștri, PSD s-a “predat” asociaţiilor profesionale ale magistraţilor – AMR și UNJR -, “în mod special uneia dintre ele”.

”Spun acest lucru pe baza modului în care preşedintele comisiei (deputatul PSD Florin Iordache-n.r.), dar şi vitejii săi colegi, în frunte cu domnul Eugen Nicolicea, au acceptat de multe ori pe nemestecate tot felul de amendamente propuse de aceste asociaţii”, a spus Predoiu.

“Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva va urma o schimbare la vârful Ministerului Justiţiei după ce aceste legi vor trece. Nu cumva acesta va fi preţul pe care ministrul Toader îl va plăti pentru că a avut un ultim reflex de demnitate şi nu a luat iniţiativa acestor proiecte?”, a întrebat retoric fostul ministru al Justiţiei.

Liberalul a afirmat că Statutul magistraţilor a fost ajustat “între două telefoane primite de şeful comisiei nu se ştie de unde”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version