Ordinul de intervenție a jandarmilor cu tunuri de apă și gaze lacrimogene asupra celor 110.000 de protestatari pașnici la Mitingul Diasporei de vineri a fost dat de prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, fost consilier al Gabrielei Firea.

Citiți și… Șefii Jandarmeriei Române care au supervizat acțiunile din Piața Victoriei
Dar și… Parchetul Militar anchetează intervenția brutală a jandarmilor la Mitingul Diasporei

Sluga Cliseru a fost numită temporar, cu detașare, în funcția de prefect al Capitalei, prin decizie a premierului Viorica Dăncilă – în prezent plecată în vacanță, preventiv.

Speranța Cliseru a fost mai întâi director general la trustul de presă Cuget Liber din Constanța, apoi director general la Green City Voluntari S.A, director executiv în Primăria lui Pandele, prefect de Ilfov, Administrator Public la Voluntari, administrator provizoriu în CA al RATB, membru în CA la firmele nou înființate la PMB – Compania Municipală Pază și Securitate București S.A și Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version