Președintele Klaus Iohannis a votat duminică dimineață la București fără soția sa Carmen, care își va exercita dreptul de vot la Sibiu.

iohannis vot, alegeri

Spre deosebire de alegerile locale, când a votat spre seară, după ce a venit de la Sibiu, unde merge în fiecare weekend, Iohannis a mers acum în jurul orei 9.00.

“Personal, am votat pentru o Românie prosperă și puternică”, a spus șeful statului, la secția de votare de la Liceul “Jean Monnet”.

Șeful statului i-a îndemnat pe români să meargă la vot: “Este o zi importantă astăzi, ziua votului, votăm pentru Parlamentul României, un vot care decide ce se întâmplă în România în următorii patru ani. Eu vă invit pe toți să mergeți la vot”.

Carmen Iohannis, soția sa, a votat în jurul orei 12.00, după ce a fost la slujba de la biserică din municipiul Sibiu, ea explicându-le jurmaliștilor că nu a putut vota la București deoarece nu și-a făcut mutația pe actul de identitate.

“Am votat pentru o Românie mai bună, pentru un viitor mai bun, pentru o Românie de care să ne bucurăm și în care să ne găsim bucuria”, a spus ea.

Întrebată dacă speră la o prezență bună la urne, soția președintelui a spus că speră “din tot sufletul ca toată lumea să vină la vot”. “Mai ales pe tineri ne bazăm, ei sunt viitorul nostru”, a spus soția președintelui.

Întrebată dacă președintele va merge să o vadă, Carmen Iohannis a spus că “s-ar putea să vină astăzi la Sibiu”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version