Mihai Chirica, primarul municipiului Iași și unul dintre foștii lideri PSD care și-au permis să se ridice împotriva lui Liviu Dragnea, a avut, luni seara, un derapaj rar întâlnit.

Dezamăgit de faptul că autoritățile nu au mai primit permisiunea de a organiza un foc de artificii la finalul Sărbătorilor Iașiului, Chirica a lansat un atac dur la adresa rivalului său.

‘Nu înțeleg ce s-a întâmplat și de ce nu mai avem voie să facem foc de artificii trăgând de pe un loc de pe care am tot tras din 1995 încoace. Sunt convins că retragerea avizului ISU este un act de sabotaj politic, dar vă asigur că vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. Iar la moartea lui Dragnea sau a oricăreia dintre lichelele alea voi face din salariul meu un mic de foc de artificii autorizat și mă voi ține de cuvânt. Chiar dacă trebuie să tragem de la Teleorman, vă promit că o să facem foc de artificii’, a fost mesajul dur transmis de Chirica.

Conform ziaruldeiasi.ro, edilul de la Iași a fost nemulțumit de faptul că reprezentanții ISU și-au retras acordul dat inițial cu doar câteva ore înainte de organizarea focului de artificii de la finalul Sărbătorilor Iașiului, iar în aceste condiții cei de la Inspectoratul de Poliție Județean nu au mai emis avizul pirotehnic.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version