Premierul Ludovic Orban a declarat că îl va demite pe Valeriu Lupu din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, după ce acesta a fost prins beat la volan și a refuzat să efectueze proba alcooltest și să i se preleveze probe biologice.

Valeriu Lupu

Numit în luna noiembrie 2019 secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Valeriu Lupu a fost prins de polițiști beat la volan, după ce a lovit o mașină în parcare, iar pentru că a refuzat proba alcooltest și prelevarea de probe biologice, are acum deschis dosar penal.

Secretar de stat la Transporturi, prins beat la volan. A refuzat alcooltestul și are dosar penal

PMP l-a vrut pe Lupu membru în Guvernul Orban și s-a făcut de râs. Fost PNL-ist, Valeriu Lupu este un personaj controversat: în 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona. Accidentul s-a soldat cu 48 de morți, iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani. 

Pe vremea când era liberal, Valeriu Lupu a fost viceprimar al comunei Bărcănești și a candidat în iunie 2016, din partea PNL,  pentru funcția de primar.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version