PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că este “cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut românia”, pentru că a refuzat-o din nou, pentru a treia oară, pe Olguța Vasilescu în funcțiile de ministru al Dezvoltării și de vicepremier.

Într-un mesaj postat pe Facebook, PSD mai susține că Iohannis este “mânat de frustrări personale”, și “nu a venit cu niciun proiect și cu nicio propunere constructivă care să îmbunătățească viața românilor”. 

“Va rămâne în istorie drept <<Președintele Bețe-n-Roate>>. (…) Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele <<Bețe-n-Roate>> să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”, spune PSD. 

Iohannis o respinge pentru a 3-a oară pe Olguța: Nu are pregătire, face atacuri la persoană și presiuni asupra Justiției
author avatar
Focus Politic
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version