Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Radu Mihail (USR), după mazilirea lui Cîțu de la șefia Senatului: „Adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD”

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail, a declarat, miercuri, în plenul Senatului, după mazilirea lui Florin Cîţu de la şefia acestui for, că „adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD”.

„Domnul Cîţu a ajuns în fruntea Senatului prin mult trâmbiţata echipă câştigătoare. Astăzi se vede foarte clar că singurii câştigători din PNL sunt PSD. De curiozitate, domnule Cîţu, v-a sunat domnul Iohannis să vă informeze că nu mai sunteţi preşedintele Senatului?”, a spus Mihail.

El a acuzat că „ceea ce urmărim astăzi este o bătaie de joc la adresa acestei instituţii, pentru că a doua funcţie în statul român este decisă la o şuetă într-un colţ, de partidele din coaliţie, sub oblăduirea domnului Iohannis”.

„Acest circ este şi mai trist pentru că adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD”, a mai spus Radu Mihail.

Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară; pierde „galoanele” de al doilea om în stat și 1.000 de euro la leafă
Alina Gorghiu, care voia închisoare la domiciliu pentru condamnații de până la 7 ani, a ajuns al doilea om în stat
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv