Raed Arafat i-a trimis premierului Dacian Cioloș ”un răspuns documentat, tehnic”, la acuzele din Raportul Corpului de Control al Guvernului pe tema intervenției Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) la catastrofa Colectiv, răspuns pe care îl va face public.

raed arafat si ponta 2

Mai precis, DSU a elaborat un material cu răspunsuri la toate acuzațiile din raportul guvernamental și l-a trimis miercuri seară la cabinetul premierului Dacian Cioloş.

Raed Arafat a postat şi un mesaj pe contul său de Facebook: „Referitor la răspunsul la raportul Corpului de Control al Guvernului, am dat ieri seară din partea DSU, un răspuns documentat, tehnic, la aspectele care am considerat că trebuiesc clarificate. Nu vreau să se înţeleagă prin faptul că răspund la unele aspecte că ar exista o problemă, între mine şi domnul Prim-ministru, cum încearcă unii să insinueze. Era normal să răspund şefului corpului de control în mod instituţional. Urmează să afişăm răspunsul integral, cu anexele, în mod public pentru a da celor interesaţi posibilitatea să înţeleagă punctul nostru de vedere în ce priveşte unele aspecte din raportul corpului de control. Acest demers este unul normal şi nu înseamnă că sunt în conflict cu cineva, din punctul meu de vedere!”.

În raportul Corpului de Control al Guvernului se arată, printre altele, că intervenția la Colectiv ”a avut elemente de improvizație” iar șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) – Raed Arafat – ”a coordonat la fața locului doar activitatea de prim ajutor calificat și asistență medicală, nu întreaga intervenție”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version