Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Rareș Bogdan, întrebat dacă se rupe frăția PNL-PSD: „Este extrem de greu”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan neagă tensiuni între membrii partidului său, condus de Nicolae Ciucă, și oamenii lui Marcel Ciolacu (PSD). 

 Întrebat, la Realitatea Plus, dacă se rupe frăția PSD-PNL și se ajunge la alegeri anticipate, Rareș Bogdan a răspuns:

„Nu se pune problema alegerilor anticipate. Știți că este extrem de greu să înaintezi o astfel de variantă, iar să provoci o astfel de situație înseamnă inconștiență și nepăsare față de cetățean, în actualul context intern și mai ales internațional extrem de dificil.

Nu există tensiuni între PNL și PSD pe tema măsurilor economice, toți dorim să găsim soluții pentru ca buzunarul românilor să nu aibă de suferit. Acum că fiecare explică altfel în spațiul public cum vrea să gestioneze aceste probleme este o chestiune de comunicare.

Toți căutăm soluții optime, nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău în Coaliție, nu este un partid mai bine intenționat decât celălalt, toți caută soluțiile optime, ideea este că trebuie găsită formula de a nu ieși din reglementările europene.

Să vă dau un exemplu de măsură a guvernului care, chiar dacă a fost criticată inițial, s-a dovedit viabilă: să reglementezi piața după ce ai dereglementat-o este foarte complicată, trebuie consultată Comisia Europeană. Noi am aplicat acea măsură cu 50 de bani și prețurile n-au mai crescut, s-au stabilizat și chiar au scăzut ușor. Dacă ne uităm în Ungaria, plafonarea prețului a avut efecte mai nefaste”.

74 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv