Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan nu mai refuză să fie contracandidatul Gabrielei Firea la șefia Primăriei Municipiului București (PMB), după ce a respins ideea în urmă cu o lună, când Ludovic Orban a anunțat că îl include în sondajele partidului.

„Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere. Nu pot să mă opun deciziei partidului. (…) Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016”, a declarat el, marți seară, pentru Realitatea Plus.

În cercetările sociologice sunt cercetate 6-7 liberali, printre care Robert Sighiartău, Violeta Alexandru, Florin Cîțu și Ciprian Ciucu.

Rareș Bogdan a spus că PNL este cotat în București la un scor de 30-34%, iar„primul partid din București nu mai este USR”, a spus liberalul.

Întrebat cât ar obține el dacă ar candida, Rareș Bogdan a răspuns: ”Minim 37-38%. În fața Gabrielei Firea care nu poate obține mai mult de 20%. Pe locul 3, după candidatul USR-PLUS. Cu fiecare zi de campanie, ea va scădea în opțiuni pentru că încă nu a fost țintuită de candidații dreptei”.

Despre Nicușor Dan, independent susținut USR, Rareș Bogdan a afirmat că liberalii îl vor susține doar dacă se înscrie în PNL, ”dar nici așa nu e sigur”.b, 

În schimb, Vlad Voiculescu, susținut de PLUS, nu are cum să spere la susținerea PNL deoarece are un scor redus în sondaje, a adăugat el.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version