Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, îl acuză pe europarlamentarul Cătălin Ivan că “desfăşoară un demers jurnalistic” la poarta partidului, dar promite să analizeze chitanțele depuse de acesta privind cotizația la zi la PSD şi va da un răspuns.

Marian Neacsu

„Am luat notă de faptul că azi domnul Ivan desfăşoară aici la poarta partidului un demers jurnalistic şi că a trimis un set de documente la sediul partidului, documente pe care le vom analiza. Aşa cum a susţinut preşedintele PSD Iaşi, domnul Ivan nu ar fi membru la acea organizaţie. Preşedintele PSD Sector 1 susţine, de asemenea, că domnul Ivan nu e membru la acea organizaţie”, a declarat luni Neacşu.

„În funcţie de documentele depuse azi la sediul partidului, coroborate cu documentele care se află la cele două organizaţii deja amintite, vom face analiza şi vom da un răspuns”, a adăugat Neacşu.

El a precizat că nu ştie unde şi în ce condiţii a plătit Ivan cotizaţia de membru de partid, dar a arătat că nu poţi achita o cotizaţie dacă nu deţii acest statut.

Cătălin Ivan a anunțat luni că îl dă în judecată pe Liviu Dragnea.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version