Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă, marţi seara, pentru a proteste vizavi de tragedia din Club Colectiv şi de modul în care a ajuns ţara noastră după 26 de ani de la Revoluţie.

udrea pmp

S-au cerut demisii în lanţ, una dintre acestea, cea a premierului Victor Ponta, fiind anunţată în cursul zilei de miercuri.

Furia oamenilor nu a lăsat-o impasibilă pe Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, care se declară “omul care face parte din Sistemul care şi-a ajuns limitele şi care ştie adevărurile grave despre cum funcţionează acest sistem şi scopul care îl animă”.

Udrea se laudă că “mi-am amintit de Revolutie, un moment istoric în care milioane de oameni au ieşit în stradă să schimbe cursul ţării. Am crezut atunci, la 16 ani, că noi, tinerii care avusesem curajul să strigăm împotriva Regimului, vom fi cei care vor alege drumul României”.

Dar fostul ministru al Dezvoltării susţine că “Securitatea se joacă din umbră cu destinul nostru, în timp ce oamenii mor. “Ei”, securişti şi neocomunişti, ştiu exact care este “viitorul”. Au avut nevoie de noi doar ca să îl omoare pe Ceauşescu, pentru a prelua puterea şi mă tem că şi de data aceasta, entuziasmul celor care vor să schimbe drumul României, dorinţa lor adevărată de a construi o ţară în care să aibă motive să rămână, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o luptă sofisticată de preluare a puterii”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version