Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Reacția lui Tăriceanu, după ce Comisia Europeană a amenințat că ne lasă fără fonduri europene

Membrii Comisiei Europene au anunțat, miercuri, că țările unde apar dovezi clare de încălcare a statului de drept nu vor mai primi fonduri europene sau vor primi fonduri mai puține.

Imediat a venit și o reacție din partea politicienilor de la noi, reacție oferită de Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Acesta a ținut să precizeze că “nu trebuie să luăm întotdeauna lumină de la Comisia Europeană. Am observat că la noi există tendința ca orice declarație făcută de cei de la Comisia Europeană să fie preluată ca un adevăr absolut. Însă multă lume nu înțelege că și la Comisia Europeană, ca oriunde în lume, lucrează funcționari. Unii de foarte bună calitate, fără îndoială, dar care pot comite și ei greșeli sau care au dreptul de a se înșela”.

Liderul ALDE a continuat pe același ton: “În primul rând cei de la Comisia Europeană trebuie să se întrebe cât de corecte și obiective sunt făcute analizele lor. Am văzut de multe ori rapoarte, inclusiv rapoarte MCV, care nu aveau mare legătură cu realitatea. Le-am și spus acest lucru lui Juncker și Timmermans. Nu poți să emiți pretenții când rapoartele tale nu sunt obiective și nu sunt bazate pe informații reale. Multe rapoarte nu fac decât să propage anumite informații preluate din spațiul public și care nu prea au suport în realitate”.

70 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv