După ce revoluția fiscală a adus creșteri salariale masive în administrația publică, iar bugetul de salarii l-a încălecat pe cel de investiții, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat, miercuri, că pregătește o serie de disponibilizări.

Negoiță consideră că bugetul pentru investiții trebuie să rămână cel mai important și atunci “căutăm soluții pentru eficientizarea activității. De aceea am demarat o analiză amplă, iar la finalul acesteia vrem să vedem exact ce număr de angajați este necesar, pe fiecare structură, și unde se impune să facem reduceri”.

Negoiță recunoaște că au crescut salariile subalternilor lui, dar le transmite acestora că “în aceste condiții mă aștept la o eficiență mai mare din partea lor. Trebuie să crească performanța și volumul muncii prestate”.

În final, Negoiță a dat asigurări că “grijă în cheltuirea banului public nu este doar o lozincă pentru noi. Investițiile sunt importante și trebuie să ne asigurăm că bugetul de salarii nu-l afectează pe cel de investiții. Cine își imaginează că poate presta aceeași muncă pe un salariu net superior și-a făcut o impresie greșită”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version