Ședința de Guvern programată pentru marți la ora 12.00 a fost amânată, din cauză că Ministerul Justiției nu are reprezentant la această întrunire.

Motivul: ministrul demisionar Tudorel Toader și-a delegat atribuțiile către secretarul de stat Mariana Moț, însă acesteia i s-a făcut rău înainte de ședință.

Cum actele normative trebuie să primească avizul Ministerului Justiției, premierul Sorin Grindeanu a decis amânarea ședinței Executivului până joi, după votarea moțiunii de cenzură – miercuri -, când este convins că toți miniștrii vor fi prezenți.

Evident, dacă Guvernul va pica, Sorin Grindeanu va continua să asigure interimatul până la numirea unui alt prim-ministru.

Luni, la Guvern a avut loc o ședință pregătitoare cu mai mulți secretari de stat și cu ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Miniștrii PSD au primit ordin să nu participe la această ședință, însăă surpriza a venit de unde nici ei nu se așteptau.

Victor Ponta, secretarul general al Guvernului a anunțat că ședința Executivului a fost programată pentru adoptatarea unor acte normative urgente.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version