Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Ședință de guvern. Se deschide un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina: Racovăţ-Diakivți

Guvernul Ciucă aprobă, în ședința de joi, deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei (PTF) și unui birou vamal, la granița cu Ucraina: Racovăţ-Diakivți.

Noul PTF va avea program de funcţionare permanent, pentru traficul internaţional de persoane, în regim de trafic pietonal şi rutier, inclusiv autobuze, inclusiv cu marfă.

„Operaționalizarea noului regim de funcționare a punctului internaţional de trecere a frontierei de stat Racovăț, România – Diakivți, Ucraina se va realiza gradual, într-o primă etapă urmând a fi deschis pentru trecerea camioanelor fără încărcătură și a cisternelor cu combustibil, iar ulterior, în funcție de crearea condițiilor de infrastructură necesare, și pentru tranzitul altor tipuri de vehicule și de mărfuri”, potrivit proiectului de Hotărâre de Guvern inițiat de Ministerul Finanțelor.

Personalul noului PTF va fi compus din 51 de poliţişti de frontieră, un ofiţer-şef de punct, 4 ofiţeri și 46 de agenţi.

Pentru Autoritatea Vamală Română, numărul de posturi existent se suplimentează cu 21 de posturi, structurate astfel: un post de conducere, șef birou vamal; 15 posturi de execuție, respectiv funcții publice de execuție supraveghere și control vamal; 1 post de execuție echipe canine; 1 post de informatizare; 1 post de execuție financiar-contabilitate; 2 posturi personal contractual, respectiv  1 muncitor și 1 casier. 

Download (PDF, 289KB)

Download (PDF, 517KB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv