Declarație șocantă a senatorului PSD Șerban Nicolae, în plenul Parlamentului, înaintea votului moțiunii de cenzură depusă de PNL, USR și PMP împotriva Guvernului Dăncilă.

“O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Recursul compensatorii, care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost iniţiat de Guvernul Ciolaş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe Prună. (…) Ca să ştiţi care este adevărul pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează”, a spus el.

Amintim că Legea recursului compensatoriu, adoptată de PSD+ALDE la inițiativa ministrului Justiției, Tudorel Toader, a generat eliberarea din pușcării a peste 9.000 de deținuți, dintre care unii au recidivat rapid. Este și cazul unui bărbat care a lovit în cap lăsând inconștietă o tânără care aștepta să intre în liftul unui bloc.

Iată și alte “perle” ale lui Șerban Nicolae:

“Puneți în moțiune ”grup infracțional organizat”. Un asemenea lucru nu se face într-un text politic. Cine semnează moțiunea: PNL, aripa PD.

Un fost președinte al României îl numea pe dl Orban Sică Mandolină, probabil în semn de respect. Mandolina e un instrument cu coarde, puține dar zgomotoase.

Mai există un partid, cred URSS. Mai e un partid, domnul Băsescu Traian plus nimeni, plus nimeni și încă doi nimeni. Mai sunt încă doi foști colegi de-ai mei.

Prin modificarea Legilor Justiției i-am eliberat pe judecători de securiți. E bine să scăpăm de dănileți, cucuvele, veverițe și portocale”.

Traian Băsescu i-a dat replica:

“Apreciez că pentru meseria de șofer a pușcăriașului Cătălin Voicu, merge discursul. A făcut progrese. A pomenit de câteva ori Moscova. Măi, ție nu ți-e rușine? Ești copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version