Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Heather Nauert, NU a făcut această declarație de capul ei! Trump a vorbit!
După ce ministrul Toader ne-a lovit în cap Democrația cu legile lui personalizate, după ce Iordache ne-a pus pe butuci ideea de Justiție dreaptă cu încercarea de salvare a infractorilor, Heather Nauert, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, a ieșit la rampă, tranșantă: Propunerile privind legile justiției afectează independența sistemului judiciar în România!
Heather Nauert – purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA

“Statele Unite constată cu îngrijorare că Parlamentul României ia în considerare o legislație ce ar putea submina lupta împotriva corupției și slăbi independența sistemului judiciar în România”, se arată într-o declarație de presă intitulată “România – propuneri ce afectează independența sistemului judiciar” și care este semnată de Heather Nauert.

Iohannis și Trump

Această legislație, “propusă inițial de Ministerul Justiției, amenință progresul pe care România l-a făcut în ultimii ani de a construi instituții judiciare puternice protejate de interferența politică”, atenționează purtătorul de cuvânt la Departamentului de Stat al SUA.

Statele Unite “îndeamnă Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept și pun în pericol lupta împotriva corupției”, transmite Heather Nauert – care cu siguranță NU a făcut această declarație de capul ei!

Romania: Proposals Affecting the Independence of the Judiciary

În acest context citiți și

Impostorul Victor Alistar, demascat de CSM: Nu a fost trimis cu amendamente la comisia lui Iordache
Iordache se dă inocent: Nu poate fi o dezbatere mai largă decât cea din Parlament pe Legile Justiției
Comisia lui Iordache a decis: Judecătorii pot deveni procurori – și invers, fără ca președintele să se poată opune
Comisia Iordache a decis, la propunerea UNJR: Președintele nu mai poate refuza nici măcar o dată numirea procurorilor și judecătorilor
author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version