Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Supus moțiunii USR, ministrul Virgil Popescu este sigur pe voturile PSD: „Nu am nicio emoție”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este sigur că PSD va da vot de respingere la moțiunea simplă depusă de USR împotriva sa.

Moţiunea USR împotriva ministrului PNL care „a continuat combinațiile de 31 de ani la Energie”, sprijinit de PSD

„Nu, chiar nu am nicio emoţie. Suntem într-o coaliţie şi cred că într-o coaliţie ne respectăm”, a spus Popescu luni dimineață, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

El a arătat că premierul Nicolae Ciucă a convocat la Guvern o întâlnire cu mai mulţi miniştri:

„Am fost astăzi convocat la Guvern pentru o întâlnire cu mai mulţi colegi miniştri, o să vedem ce discutăm acolo”.

Biroul de presă al Guvernului a anunţat, luni dimineaţa, că la întâlnirea de lucru convocată de premier pentru orele prânzului, înainte de dezbaterea moțiunii, vor veni miniştrii Energiei -Virgil Popescu, Finanţelor – Adrian Câciu şi Agriculturii – Adrian Chesnoiu „privind măsurile adoptate de Guvern în domeniile economic şi energie pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri”.

Despre recalcularea la energie de furnizorii care le-au întocmit eronat, el a spus:

„Dumneavoastră aţi văzut o recalculare la Enel. Haideţi să vedem ce se întâmplă şi la alte companii. Eu am văzut un anunţ de presă al Enel, nu generalizaţi ce înseamnă Enel. Eu am văzut recalculări de facturi tăiate la jumătate”, a spus Virgil Popescu.

20 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv