Tăcutul ministru al Economiei, Florin Spătaru (PSD) îi atacă deopotrivă pe antecesorul său de la USR, Claudiu Năsui, și pe premierul Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării în ultimii doi ani (în Guvernul Orban și Guvernul Cîțu), afirmând marți, la o dezbatere de specialitate: „Aproape că nu a interesat pe nimeni industria de apărare”.

„Ministerul Economiei a alocat un buget-record, anul acesta, pentru industria de apărare, în condiţiile în care în ultimii doi ani aproape că nu a interesat pe nimeni acest sector strategic pentru România. Industria aeronautică militară depinde de investiţii şi de alocările de la bugetul de stat. De aceea îmi doresc să discutăm în concret despre nevoile acestui sector important atât pentru apărare, cât şi pentru economia României. Sunt convins că discuţia ar putea să dureze ore, chiar zile”, a spus Spătaru la Parlament, la evenimentul evenimentul cu tema „Industria aeronautică din România, perspective şi oportunităţi”.

Spătaru și-a citit de pe foaie discursul la acest eveniment organizat de Ministerul Economiei, în colaborare cu Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare şi Comisia pentru industrii şi servicii, din cadrul Camerei Deputaţilor..

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version