Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 
Cercetat penal pentru abuz în serviciu într-un dosar la Parchetul General, liderul ALDE este disperat să obțină un nou mandat de parlamentar. Nu de alta, dar DNA îl pândește cu dosarul mitei de 800.000 de dolari, pentru care Senatul (majoritar PSD) a respins urmărirea penală...

Tăriceanu 4% își pregătește realegerea în Parlament: Deputaţii ALDE s-au afiliat Grupului PSD

Călin Popescu Tăriceanu, urmărit penal pentru abuz în serviciu și complicitate la uzurpare de calități oficiale într-un dosar la Parchetul General, dar și cu „securea” DNA deasura capului pentru șpaga din dosarul Microsoft, își pregătește terenul pentru a obține un nou mandat de senator, însă cum ALDE nu are nicio șansă de a trece pragul de 5%, după ce a ratat europarlamentarele cu 4,1% voturi, singura speranță rămâne sprijinul pe față al PSD.

Miercuri a fost făcut primul pas: deputaţii ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD.

Anunțul a fost făcut, în plenul Camerei, de Varujan Vosganian.

„Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a spus el, de la tribuna Camerei.

Preşedintele de şedinţă, Florin Iordache, a luat act de acest anunţ. 

Procurorii au extins urmărirea penală față de Tăriceanu, pentru complicitate la uzurpare de calități oficiale

În dosarul mitei de 800.000 de dolari, Tăriceanu a fost salvat de Senat, care a respins solicitarea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de încuviințare a urmăririi penale. Dar dacă nu va mai fi parlamentar, el va fi cercetat și judecat:.

PSD sfidează în continuare DNA: Tăriceanu NU poate fi urmărit penal pentru șpagă!
2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv