Călin Popescu Tăriceanu, urmărit penal pentru abuz în serviciu și complicitate la uzurpare de calități oficiale într-un dosar la Parchetul General, dar și cu „securea” DNA deasura capului pentru șpaga din dosarul Microsoft, își pregătește terenul pentru a obține un nou mandat de senator, însă cum ALDE nu are nicio șansă de a trece pragul de 5%, după ce a ratat europarlamentarele cu 4,1% voturi, singura speranță rămâne sprijinul pe față al PSD.

Miercuri a fost făcut primul pas: deputaţii ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD.

Anunțul a fost făcut, în plenul Camerei, de Varujan Vosganian.

„Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a spus el, de la tribuna Camerei.

Preşedintele de şedinţă, Florin Iordache, a luat act de acest anunţ. 

Procurorii au extins urmărirea penală față de Tăriceanu, pentru complicitate la uzurpare de calități oficiale

În dosarul mitei de 800.000 de dolari, Tăriceanu a fost salvat de Senat, care a respins solicitarea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de încuviințare a urmăririi penale. Dar dacă nu va mai fi parlamentar, el va fi cercetat și judecat:.

PSD sfidează în continuare DNA: Tăriceanu NU poate fi urmărit penal pentru șpagă!
author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version