Călin Popescu-Tăriceanu, copreședintele ALDE – partid creditat cu peste 6% în exit-poll-uri, ceea ce îi asigură împreună cu PSD (45,5%) majoritatea în Parlament -, s-a arătat prudent în declarații, după prezentarea primelor exit-poll-uri.

tariceanu

“Acest vot înseamnă în primul rând un vot de încredere pentru valorile liberale pe care le reprezentăm, pentru democrație, pentru libertate, pentru respectul drepturilor individului. Transmit un mesaj colegilor mei din țară în a-i preveni și a-i ruga să fie atenți, din acest moment, la procesul de numărătoare a voturile, la redactarea proceselor-verbale cu rezultatele din fiecare secție de vot în așa fel încât rezultatele noastre să nu fie afectate de eventuale tentative de fraudare despre care avem anumite informații”, a spus Tăriceanu.

“Ceea ce constatăm acum sunt rezultatele date de exit-poll-uri și din acest motiv sunt foarte rezervat în a descrie scenarii de viitor care să ne privească și trebuie să aștept numărătoarea oficială a voturilor și rezultatele finale ale numărătorii oficiale pentru a putea vorbi mai mult despre rezultatele acestui vot și despre ceea ce vrem să facem mai departe”, a adăugat el.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version