Călin Popescu Tăriceanu, copreşedintele ALDE, a anunţat, luni, că nu candidează pentru fotoliul de primar al Capitalei, ceea ce l-ar expune unui vot direct în fața bucureștenilor.

tariceanu mirat

Tăriceanu este de părere că ALDE ar trebui să susţină un candidat unic, alături de PSD, şi nu exclude posibilitatea ca varianta pe care se va miza să fie Gabriela Fire, însă dă asigurări că situaţia este departe de a fi bătută în cuie.

“Probabil cea mai bună soluţie ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuţii în momentul de faţă şi cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de faţă, din ce am văzut, PSD o susţine pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. Nu este o decizie luată, după cum ştiţi, nici eu nu anunţ acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuţiile pe care le-am avut, iar în ceea ce priveşte persoana mea sigur că s-au mai făcut speculaţii, se fac, dar nu candidez”, a fost mesajul transmis de Tăriceanu.

Copreşedintele ALDE este de părere că “Gabriela Vrânceanu Firea poate să fie un candidat potrivit pentru Primăria Bucureştiului” şi anunţă că “hotărârea o vom lua mai târziu pentru că încă nu vorbim despre o chestiune presantă asupra căreia să luăm o decizie definitivă”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version