Prezent joi la Piatra Neamţ, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a anunţat că nu îşi simte pusă în pericol funcţia.

tariceanu

Tăriceanu a făcut referire la ultimele zvonuri care susţineau că membrii PSD vor să pună mâna pe şefia Senatului, considerând că nu este normal ca această funcţie să aparţină unui alt partid.

“Eu nu m-am întâlnit cu liderii PSD, pentru că este vacanţă la Senat, după cum ştiţi. Însă dacă există o problemă politică, nu aş face discuţii prin intermediul presei. Eu nu am de ce să stau la mâna PSD. Există un regulament pentru alegerea preşedintelui Senatului şi toţi avem obligaţi să îl respectăm”, a fost mesajul transmis de Călin Popescu Tăriceanu.

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, anunţa, în urmă cu ceva timp, că “există membri PSD care sunt nemulţumiţi de politica dusă de cei de la ALDE (n.r. – Tăriceanu fiind liderul ALDE). Colegii mei spun că cei de la ALDE negociază pe ascuns cu PNL-ul, iar pe de altă parte critică Guvernul şi PNL-ul şi fac pe singurii din Opoziţie. Această politică a provocat o oarecare nervozitate în grupul senatorial PSD. Pentru că PSD i-a oferit domnului Tăriceanu poziţia a doua din statul român şi ocupă această funcţie în principal cu voturile PSD şi UNPR”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version