Președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, îi cere demisia ministrului Sănătății, Florian Bodog, pe care îl acuză că nu a reușit să gestioneze corespunzător criza generată de lipsa vaccinurilor.

Iată ce a scris Tomac pe Facebook:

“Urmăresc șocat cum ministrul Sănătății ne vorbește despre proceduri și evaluări, în timp ce ființe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate. Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență.

A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice.

La nivel Parlamentului, PSD ar fi trebuit să decidă o comisie de anchetă privind cazurile deces în rândul copiilor provocate de rujeolă.

Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic.

România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor.

În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinați. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version