Prezent duminică seara la o cunoscută emisiune de televiziune, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, s-a declarat dezamăgit de implicarea liderilor Opoziţiei în protestul organizat la Piaţa Victoriei.

Băsescu este de părere că “avem 10.000 sau 15.000 de oameni care fac proteste cu toată sinceritatea şi nişte papiţoi pe post de circari. Domnii de la PNL au mers cu PSD-ul la toate grozăviile şi acum o dau la întors. Eu nu mai cred în duplicitatea lor”.

Fostul preşedinte al României consideră că liderii Opoziţiei “s-au raliat cu oamenii din stradă pentru că se gândesc că asta le aduce voturi. Iar asta e o mare greşeală a protestatarilor, că s-au înhăitat cu politicienii în stradă. Eu din acest moment nu mai pot să privesc această mişcare ca fiind o mişcare sinceră”.

Băsescu se laudă că “oamenii ăia din piaţă nu vor decât să avem o justiţie corectă, cum aveam când eram eu preşedinte. Ce fac cei 10.000 din piaţă este să susţină politica justiţiei făcută în mandatul meu, că asta cer, să nu se schimbe. Deci, eu nu am motive de nemulţumire. Ar putea să se uite şi cei de la PSD, care au acuzat tot timpul politica justiţiei din timpul mandatului meu, şi să-şi dea şi ei seama că şi acum, la trei ani după ce mi-am terminat mandatul, este susţinută politica justiţiei făcută în mandatul meu”. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version