Vineri este programată o ședință extrem de importantă a Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat.

Se tranșează duelul dintre tabăra condusă de Liviu Dragnea, actualul președinte al Partidului Social Democrat, și cea condusă de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și primul personaj care a avut cu adevărat curajul să pună sub semnul întrebării modul în care Dragnea conduce partidul.

Deși Firea se laudă că are mulți susținători și că zilele lui Dragnea ca lider al PSD sunt numărate, Traian Băsescu, fostul președinte al României, este de cu totul altă părere.

Băsescu susține că ‘Dragnea o face pe knock-out pe Firea. Deși a ajuns un cadavru politic, Dragnea a crescut la școala grea a administrației locale. La finalul zilei, va câștiga și o va prezenta pe Firea dezbrăcată și în toată splendoarea caracterului ei de antenistă eșuată prin politică’.

Fostul președinte al României consideră că Gabriela Firea nu are cum să câștige duelul cu Dragnea atâta timp cât ‘a fost crescută la școala de propagandă și șmecherii a pușcăriașului Voiculescu’.

Verdictul lui Băsescu este clar: ‘Dragnea pierde șefia PSD, dar nu acum și nu pe mâna voiculescienei Firea. Va pleca, dar către sfârșitul anului’.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version