Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Traian Băsescu, reacţie la Brexit: “Oamenii ăia au votat în deplină necunoştinţă de cauză”

Extrem de surprins de rezultatul referendumului din Marea Britanie, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, susţine că procesul de ieşire al Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi unul dificil şi va dura cel puţin doi ani.

Traian Basescu F

Băsescu spune că nu se aştepta ca britanicii să voteze în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană şi se teme că Regatul Unit va avea extrem de mult de suferit de pe urma rezultatului de la referendumul de joi.

“Ce ai făcut, David Cameron? Nu am crezut că este posibil. Marea Britanie părăseşte UE. Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum în care 46 milioane oameni au fost chemaţi să dea un vot într-o chestiune extrem de complicată, pe care foarte puţini dintre votanţii britanici au înţeles-o. Marea majoritate a votat în deplină necunoştinţă de cauză asupra mecanismelor şi consecinţelor părăsirii UE. Procesul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi unul dificil, care va dura cel puţin doi ani. Oare cât de “unit” va mai rămâne şi Regatul Unit? Este momentul solidarităţii depline pentru cei 27 rămaşi”, a fost mesajul transmis de Traian Băsescu.

Mai multe detalii despre rezultatul de la referendumul britanic găsiţi AICI.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv