Demisia anunţată de premierul Victor Ponta a fost comentată şi de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

basescu

Actualul lider al Mişcării Populare susţine că “Victor Ponta a făcut ce trebuia. E un mare cadou pentru români”. În plus, Băsescu anunţă că se bucură că demisia lui Ponta vine în ziua în care fostul preşedinte al României împlineşte 64 de ani.

“Ponta nu a avut altă soluţie şi şi-a depus mandatul. Aşa se face. Când a demisionat premierul, tot cabinetul de schimbă. Victor Ponta trebuia să demisioneze de mult. Având în vedere deserviciile de imagine cu plagiatul, cu trimiterea în judecată, etc. A întârziat foarte mult. Motivaţia demisiei nu este istoria, ci prezentul, creşterea tensiunii sociale”, a fost mesajul transmis de Traian Băsescu.

Reacţia liderului Mişcării Populare vine după ce premierul Victor Ponta şi-a anunţat demisia ca urmare a protestelor de marţi seara. Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă pentru a cere capetele lui Victor Ponta, Gabriel Oprea sau Cristian Popescu Piedone, lideri politici pe care îi consideră vinovaţi pentru tragedia petrecută în Club Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 32 de persoane.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version