Interviul realizat miercuri de TVR cu premierul Dacian Cioloş pentru “Viața Satului” a fost scos intempestiv din emisiune, după ce conducerea televiziunii publice și-a amintit că este campanie electorală.

sursă foto: Facebook Dacian Cioloș
sursă foto Facebook Dacian Cioloș

“Având în vedere perioada de campanie electorală pe care o traversăm, conducerea SRTv a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș emisiunii ‘Viața Satului’. Dorim evitarea oricăror interpretări care s-ar putea naște din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul că premierul reprezintă imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — și ar fi incorect; imaginea premierului apare atât pe afișele, cât și în clipurile electorale care se difuzează pe toate posturile, inclusiv la TVR”, se arată într-un comunicat al TVR remis duminică.

TVR i-a adus la cunoștință premierului sâmbătă seară că a decis amânarea difuzării acestui interviu.

Amintim că în campania electorală pentru prezidenţialele din anul 2014, Victor Ponta, la acea vreme premier, a participat la emisiunea “Viaţa Satului” fără ca deontologii din TVR să-și facă probleme că acesta candida în alegeri.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version