Cristian Petrescu, fostul ministru al Dezvoltării, a fost desemnat, miercuri, noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară – Organizaţia Bucureşti.

Cristian Petrescu
Cristian Petrescu

Petrescu va fi susţinut de o nouă echipă de conducere ce îi are în componenţă pe Valentin Florinel Niţu, secretar general, Valentin Robert Ioniţă, secretar general adjunct al PMP Bucureşti, dar şi pe vicepreşedinţii Cornelia Lalu, Cristian Ionuţ Bîrdac, Marian Eugen Dragomir, Virginia Mihailovici, Adrian Ionescu şi Ramona Mihaela Prahobeanu şi pe secretarii executivi Cătălin Constantin Serpescu, Mihaela Sima, Adrian Florescu, Nicolae Rolea, Constantin Dădălău şi Eugen Hanganu.

Imediat după ce a devenit noul preşedinte al PMP Bucureşti, Petrescu a anunţat că “această echipă este hotărâtă să le arate bucureştenilor că se poate şi altfel. Că se poate să fie reprezentaţi şi nu doar conduşi, că se poate să aibă şi drepturi, nu doar obligaţii, că se poate avea controlul asupra banilor cheltuiţi în Bucureşti şi nu doar ‘dreptul’ de a plăti taxe împovărătoare. Aceasta este echipa pe care la anul o veţi blama sau o veţi felicita. Sunt convins că o să aveţi ocazia să ne felicitaţi”.

De remarcat că, înainte de a devenit ministru al Dezvoltării, în 2012, Cristian Petrescu era un abonat la contracte pe bani publici. Petrescu a fost preşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Turism din România, care avea semnate cu Ministerul Dezvoltării mai multe contracte în valoare totală de peste un milion de euro. De asemenea, Agripina Vintilescu, soţia lui Cristian Petrescu, avea în derulare contracte cu CNADNR în valoare totală de peste 1,6 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version