Liderii Partidului România Mare anunţă în mod oficial că noul preşedinte al formaţiunii politice este generalul în rezervă Emil Străinu.

Emil_strainu_la_generic_principal

Emil Străinu a fost ales preşedinte la Congresul PRM de sâmbătă, acţiune ce a avut loc la cinematograful Patria, din Capitală.

Străinu a obţinut voturile a 532 dintre cei 764 de peremişti prezenţi la Congres. Cu această ocazie, Străinu le-a transmis colegilor de partid că a avut multe momente de cumpănă de-a lungul vieţii sale, dar a acceptat să rămână în PRM pe motiv că “membrii acestui partid sunt cei mai buni fii ai acestui popor, iar domnul Corneliu Vadim Tudor întotdeauna mi-a spus că sunt eminenţa cenuşie a partidului”.

În vârstă de 58 de ani, generalul în rezervă Emil Străinu este specialist în radiolocaţie, doctor în război geozific şi membru fondator al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate.

A scris numeroase lucrări de specialitate şi a participat la realizarea unui număr mare de emisiuni televizate, fiind considerat un foarte bun scriitor de science-fiction.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version