USL n-a murit! După ce baronii locali ai PNL i-au cerut în scris lui Marian Oprișan, liderul Uniunii Consiliilor Județene din România, adoptarea  prin Ordonanță de Urgență a alegerii lor într-un singur tur de scrutin și pensii speciale prin Codul administrativ – ordonanțe executate rapid de Guvernul Dăncilă, acum “locomotiva” PNL își dă arama pe față.

sursă foto Mediafax

Nici n-a ajuns bine europarlamentar, că Rareş Bogdan, ales primul pe lista candidaților PNL la scrutinul din 26 mai, a declarat pe față, într-o emisiune la Antena 3, că o susține pe pe Carmen Avram, candidata PSD și omul lui Dan Voiculescu, pentru a obține o funcție importantă în Parlamentul European, dar și pentru a-l “săpa” pe Dacian Cioloș, ales lider al Grupului Renew Europe (fost ALDE Europa).

Rareș Bogdan a susținut, într-o emisiune la Antena 3, că el și soția lui Adrian Ursu de la Antena 3, adică europarlamentara Carmen Avram, care a ales – cum altfel! – să fie mambru al Comisiei Agri, vor “demasca marionetele puse în poziţii importante, care reprezintă interesele altor state, nu ale României.

“(Carmen Avram – n.r.) va avea aliaţi în rândul celor doi europarlamentari PNL din grupul PPE care vor face parte din comisie. Pe unul îl cunoaşte – dl. Motreanu, a fost şi ministrul Agriculturii, şi celălalt este Daniel Buda, care are mare experienţă în PE. Ambii vor fi acolo, unul va fi vicepreşedinte”, a spus Rareş Bogdan.

Amintim că Dan Motreanu a fost recent achitat definitiv de ÎCCJ, într-un dosar de corupție privind mită electorală.

Totodată, Rareș Bogdan l-a atacat pe Dacian Cioloş:

“Mă bucur că a atins subiectul Franţa, pentru că Macron reuşeşte cu 21 de europarlamentari să întoarcă Europa cu susul în jos şi să impună cu ajutorul lui Dacian Cioloş şi al celor din USR-PLUS să impună o nouă politică. Unul dintre proiectele lui Macron este extrem de periculos pentru România. Este legat de o nouă politică agricolă care îl va afecta direct pe fermierul român şi va afecta fondurile de coeziune, pentru că vrea tăierea fondurilor de coeziune. Lucrul acesta va lovi direct în România dacă el îşi va impune punctul de vedere”.

El a adăugat: “Dacă în ţară ne-am războit, aici pe coridoare stăm de vorbă şi indiferent de interesele din ţară, aici trebuie să susţinem interesul României. Vreau pe subvenţia pe agricultură să văd ce vor spune unii, pe ideea pactului de utilitate. Unii dintre români, mă refer. Pentru că mi se pare că unii se uită mai mult la interesele unora dintre cele două mari state şi nu la interesul lor. Noi suntem foşti jurnalişti, vom demasca”.

Carmen Avram a spus și ea: “Pe holuri se vorbeşte despre marionete puse în poziţii importante, pentru a duce politica unui alt stat. În ţară trebuie demascati, trebuie să duci mai departe politica ţării ăleia, nu a celei care te mângâie pe cap”.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version