Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Aproape 5.000 de morţi şi 24.000 de răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

USR cere Parlamentului revocarea lui Bădălău. Drulă: „PSD se dovedeşte din nou partidul corupţilor”

 
USR va cere luni, în Parlament, revocarea lui Nicolae Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de audit din cadrul Curţii de Conturi, după ce fostul senator PSD se află în arestul Poliției Capitalei, reținut pentru 24 de ore de către procurorii DNA, care propun arestarea preventivă a acestuia.
 

„PSD se dovedeşte din nou partidul corupţilor”, a acuzat liderul USR, Cătălin Drulă.

„Nicolae Bădălău, omul numit de Marcel Ciolacu la Curtea de Conturi, tocmai a fost reţinut de DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Conform procurorilor, Bădălău făcea presiuni asupra primarilor de comună pentru ca firmele apropiate de el să primească contracte la schimb cu promisiunea unei mite de 7% din valoarea contractelor”, a scris Drulă pe Facebook.

„Nicolae Bădălău a fost recompensat cu funcţia de la Curtea de Conturi după ce nu a mai prins un loc pe listele PSD de la alegerile parlamentare pentru că a jignit de mai multe ori românii din diaspora. Nu avea nicio recomandare pentru a ajunge la Curtea de Conturi. Din contră: în 1988 a fost condamnat pentru furt şi a fost cercetat în mai multe dosare DIICOT şi DNA. Mâine vom solicita în Parlament revocarea lui Bădălău din funcţie. Oare social-democratul cu pretenţii europene Marcel Ciolacu va face tot joc de glezne şi îl va proteja ca pe Arsene de la Neamţ şi atâţia alţii?”, se mai arată în postare.

DNA: Niculae Bădălău – fost senator PSD, în prezent vicepreședinte al Curții de Conturi – a fost reţinut pentru corupție
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv