Viorica Dăncilă, noul lider al PSD după ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare, a fost votată în unanimitate, sâmbătă, la congresul partidului, drept candidat la alegerile prezidențiale.

Dăncilă l-a atacat pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, spunând că în cei 5 ani de mandat ca șef al statului nu a făcut nimic.

“Ei au stat ascunși ani întregi pe margine doar ca să vină în an electoral să urce cu picioarele pe tragediile oamenilor. Cel ce nu a făcut nimic pentru nimeni a putut sta la adăpost de critici pentru o perioadă. A crezut că nu are nicio responsabilitate pentru poporul român și a dormit bine noaptea, însă vine momentul în care trebuie să răspundă. Să-ți amintești de poporul român după cinci ani, în campanie, e o dovadă de cinism, de dispreț pentru cei care au avut încredere în tine. Pentru cel ce promitea lucrul bine făcut pare că ceasul a stat de mult. Pentru noi au trecut cinci ani de nimic”, le-a spus ea delegaților de la congresul PSD.

Dăncilă este convinsă că, după ce a devenit primul prim-ministru feneia al României, va ajunge și primul președinte: “Nu am să fac niciun pas înapoi. (…) Știu că alături de voi voi fi primul președinte femeie al României. Dumnezeu să ne ajute!”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version